Pedals del Canal d'Urgell

Una ruta de Pedales del Mundo

Pressupost

Disposem de diferents packs per fer la Pedals del Canal d’Urgell, que inclouen el forfait (guia d’activitats, mapa, track GPS, i obsequis Pedals del Canal d’Urgell), els allotjaments, i el maillot finisher si es finalitza la ruta amb èxit. A banda, s’hi sumen les activitats que es vulguin fer durant la travessa. Els preus dels packs varien en funció del tipus de forfait, del nombre d’assegurances, i de les maletes a transportar. Preus especials per grups de 8 ciclistes o més.

L’assegurança per realitzar aquesta ruta és obligatòria. Podeu veure’n aquí les condicions generals i les cobertures. Els ciclistes federats a nivell català o estatal ja estan coberts per la seva assegurança i no caldrà que la contractin (sí que caldrà mostrar la llicència federativa vigent a la Organització abans d’iniciar la ruta). Les tarifes 2019 són:

  • 2 etapes: 16,11€
  • 3 etapes: 19,31€
  • 4 etapes: 26,69€

De forma opcional es poden contractar el transport d’equipatges, el lloguer de bicicletes, o el lloguer de GPS.

Serveis opcionals

Transport d’equipatges

L’organització de Pedals del Canal d’Urgell us ofereix la possibilitat de transportar-vos els equipatges. Demaneu-ne informació a l’hora de demanar pressupost a través del formulari.

Lloguer de bicicletes

Conor LloguerSi no tens bicicleta o no pots venir amb la teva, l’organització de Pedals del Canal d’Urgell en col·laboració amb JJ Center t’ofereix la possibilitat de llogar-ne una com la de la imatge. Demaneu-ne més informació a l’hora de demanar pressupost o formalitzar la vostra reserva a través del formulari. Tindrà un cost de 30€/dia.

Les bicicletes s’entreguen revisades i en perfectes condicions per afrontar sense problemes el recorregut. Servei subjecte a disponibilitat.

Assistència tècnica i en ruta

No voldríem que un problema mecànic fos la causa de la vostra retirada i no puguéssiu finalitzar amb èxit la Pedals del Canal d’Urgell. Si fos necessari, posem a la vostra disposició un sistema d’assistència en ruta i també diferents punts d’assistència tècnica: JJ Center (Torregrossa, Km 9), +Bike (Balaguer, Km 82), Bici 3.0 (Tàrrega, Km 131), AVC Bikes (Vilanova de Bellpuig, km 154)

Lloguer de GPS

Si no disposeu d’aparell GPS, en podeu llogar un amb el track de la ruta per etapes per 10€/día.

Centre Reneix

Vols gaudir d’un magnífic circuit termal? El vols combinar amb un massatge relaxant? Pedals del Canal d’Urgell i centre Reneix posen al teu abast aquesta opció a un preu exclusiu pels bikers de la ruta. Demana’n informació al cumplimentar el formulari de reserva.

Centre Reneix

Formulari per demanar pressupost

Dades personals

Dades de la ruta

(Màxim 12Kg/maleta)

Número d'acompanyants

(No fan la travessa en bici)
(3-11 anys)
(0-2 anys)

Comentaris

La demanda de pressupost o formalització de reserva implica l’acceptació del reglament

D’acord amb el que preveu la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les dades personals aportades per a confeccionar el pressupost són incorporades a un fitxer de titularitat de CONSULTORIA DETH PIRENEU, S.L. amb la finalitat de facilitar la confecció del mateix i enviar-li informació comercial sobre els nostres productes o serveis. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancelació i oposició en qualsevol moment, mitjançant un escrit acompanyat d’un document oficial que l’identifiqui, dirigit a CONSULTORIA DETH PIRENEU, S.L. CL. ARNALS, 8 BAJOS -25530-VIELHA E MIJARAN (LLEIDA).