05-08-2014

Nous carrets per a nens a Pedals del Canal d’Urgell!

Pedales del Mundo ha arribat a un acord de patrocini amb la companyia americana Weehoo, especialitzada en carrets de nens per la bici que ja podeu gaudir a Pedals del Canal d’Urgell.Pedales del Mundo ha llegado a un acuerdo de patrocinio con la compañía americana Weehoo, especializada en carritos de niño para la bici que ya podéis disfrutar en Pedals del Canal d’Urgell.

Weehoo ofereix el seu exclusiu sistema patentat iGo en els seus productes, el sistema de remolc amb pedals que et permet tenir una experiència fantàstica transportant als nens al carret. Una altra de les singularitats dels carrets Wehoo, aptes per a nens entre 2 i 9 anys inclosos, és que va linial amb la bici (no a l’ample).

Demana informació de condicions i tarifes a l’hora de sol·licitar el teu pressupost. S’aconsella el seu ús en les opcions de 3, i sobretot 4 i 5 etapes. També disponible a la venta.

Aquí us deixem un tastet en forma de vídeo d’aquest nou producte ja disponible a Pedals del Canal d’Urgell!

Weehoo ofrece su exclusivo sistema patentado iGo en sus productos, el sistema de remolque con pedales que te permite tener una experiencia fantástica transportando a los niños en el carrito. Otra de las singularidades de los carritos Weehoo, aptos para niños entre 2 y 9 años incluidos, es que va en línea con la bici (no a lo ancho).

Pide información de condiciones y tarifas al solicitar tu presupuesto. Se aconseja su uso sólo en las opciones de 3, y sobretodo 4 y 5 etapas. También disponible a la venta.

Aquí os dejamos una muestra en forma de vídeo de este nuevo producto ya disponible en Pedals del Canal d’Urgell!